avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general cheltuieli deplasare
Discuție deschisă în Contabilitate în general

cheltuieli deplasare

Am urmatoarea situatie:firma organizeaza o intalnire a tuturor angajatilor din tara(are mai multe puncte).In acest scop are pe firma factura de cazare si masa pt cateva zile .Intrebarea este pe ce cont inregistrez aceste cheltuieli,tin cont de diurna legala sau nu?
Cel mai recent răspuns: danabunea , utilizator 12:09, 31 Martie 2011
In cont 625 -cheltuieli cu deplasari, detasari si transferari,
Am si eu o intrebare in aceasta privinta. Suma e nelimitata sau trebuie sa se incadreze in suma aferenta diurnei legale de (nu mai stiu cat e acuma * 2.5) ??
cf HG 1860/2006,nu s-a mai schimbat,indemnizatia de delegare este de 13 lei,13*2.5=32.5 /zi ca suma deductibila,diurna poate fi mai mare,dar numai atat e deductibil;separat,si cheltuielile cu cazarea sant deductibile.
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dedectibilitate ch.masa servita pentru salariati maramik maramik Avem o firma de prestari servicii care necesita deplasarea la locul beneficiarului pentru prestarea de servicii,in speta dintr-un judet in altul.O clauza ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de delegare nyusziful nyusziful Buna seara, As avea urmatoarea nelamurire legata de delegare si diurna (indemnizatie de delegare) in tara a unui salariat. Asadar, care este nivelul minim ... (vezi toată discuția)
Diurna minima? oanita28 oanita28 Buna, As dori sa stiu care este diurna minima pe care un salariat al unei companii private o poate primi pt deplasari in tara. Multumesc! (vezi toată discuția)