Buna ziua pentru toata lumea !
Va rog sa nu ignorati mesajul ... sunt disperata
Am facut un credit de nevoi personale in anul 2005 la BCR , nu ma reusti sa achit ratele lunare si astfel am ajuns in BC si EOS KSI imi trimite notificari pentru recuperarare debitului . Am sunat la firma respectiva explicand motivul pentru care nu amresit sa platesc .... neconcludent pentru ei si contest acest lucru..dotoriile trebuiesc platite ...in final am ajuns la o intelegere de plata prin telefon ..GRESEALA MEA .. in care am specificat ca sunt divortata cu doi minori in intretinere (13 ani)..gemeni) ca salariul meu este de 1400 lei si ca locuiesc cu chirie si pot da lunar dor 500 lei ,. Am platiti respectiva suma in cont dupa care am mai primit o notificare in care se solicita .. sa platesc suma integrala (21.010,27 ron ) in 3 zile, moment in care am pus pe hartie absolut tot ce am declarat si la telefon (situatiefinanciara cu adeverinta de salariu, hotarare de divort, certificate nastere copii, declaratie ca locuiesc cu chirie si suma pe care o dau lunar) am mai primit o notificare de data aceasta cu specificarea ca daca nu platesc in termen de 3 zile se va proceda la executare silita:">:O.... am trimis din nou declaratie in care am readus la cunostinta cu nu detin bunuri imobile sau mobile iar la adresa din buletin nu mai locuiesc de 3 ani proprietatea fiind a partilor mei (conform contractului de casa nu am fost niciodata proprietar ) inclusiv bunurile acesteia imobile ... care se pot doveni bineinteles .. Toate acestea le trimit prin posta de data aceasta cu confirmare de primire + o solicitare de intrare in audienta la directorul firmei respective... CE SE POATE FACE .... chiar o sa se trezeasca parintii mei cu executorul acasa ... daca se demonstreaza ca nu locuiesc in adresa din buletin ..vor venii unde locuiesc cu chirie ?? acolo totul este al proprietarilor ...vor accepata cele 500 lei lunar pe care pot sa le ofer conform situatiei mele financiare ??? Pana unde se poate merge cu aceasta executare silita ..chiar se vine acasa sa puna sechestru pe ce ?? nu am nimic pe numele meu ...doar salariu si pensia alimentara a copiilor (repet ca toatea acestea lle-am trimis pe fax la EOS KSI sub forma unor declaratii )
Va multumesc anticipat si scuze daca mai gasiti greseli ..sunt foarte suparata singura si fara nici un ajutor sunt anul II la drep ,dar cu toate documentaiile pe care le am nu am reusit sa ma informez suficient (voi invata mai mult), am 34 ani cu doi copii cat mine de mari si nu-mi permit sa clachez de dragul lor am ajuns la capatul puterilor Va rog sa ma ajutati cu un sfat
Userul ale_handru a scris:
"Si eu am probleme cu cei de la ...societatea de recuperari creante
In anul 2006 am contactat un credit de la o banca in valoare de 2500 RON. Ratele nu au fost platite la timp si acum o luna mi-a venit acasa o notificare de cesiune prin care spune ca "banca X a vandut creanta pe care o detinea impotriva dumneavoastra catre IFN ..... care la randul sau a vandut catre ..... Finance....., societati specializate in achizitii de creante, aceasta din urma imputernicind o alta societate in vederea recuperarii aceste creante .... si ca cesiunea a fost intergistrata in Arhiva Electronica de Garantii Reale Mobiliare sub numarul....." si ca am sa returnez suma de 2900 RON.
Am luat legatura, telefonic, cu e... (cu cel care se ocupa de dosarul) si i-am spus ca o sa le returnez banii cu dobanzile aferente dar, nu pe toti o data pt ca nu am venit.Am stabilit telefonic sa alimentez contul deschis de e.... cu diverse sume lunar. In acest scop am depus la finalul lunii trecute suma de 500 RON in contul deschis de e.... apoi i-am comunicat celui de la e.... nr. chitantei de depunere si am stabilit sa il contactez telefonic, pt a ii comunica suma ce urmeaza sa o depun luna aceasta. Saptamana aceasta l-am contactat telefonic si i-am spus ca luna aceasta o sa depun maxim 200-300 RON pt ca mai mult nu pot. Raspunsul dumnealui a fosta ca daca nu depun si luna aceasta 500 RON sa imi iau angajamentul ca luna viitoare achit toata suma (2100-2200 RON) iar daca nu o sa ma pomenesc cu executorul judecatoresc la usa.
Mentionez ca eu nu am proprietati sau bunuri pe numele meu, ca in momentul in care am luat creditul am avut un CO-IMPRUMUTAT pe mama mea, si ca am de gand sa returnez banii, dar treptat.
Am nevoie de un sfat. Daca se poate va rog sa ma ajutati. "
Mesajul este redat cu cerintele impuse de Regulamentul de postare, cerinte pe care userul nu le-a respectat iar mesajul initial a fost sters.