avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... cum intru in posesia situatiei financiare a paratului
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

cum intru in posesia situatiei financiare a paratului

detin un certificat de grefa in procesul de custodie si pensie alimentara unde paratul in functie de director comercial si asociat la doua firme, vine cu adeverinta de venit de 6 milioane,cum pot intra in posesia situatiei financiare ?
Cel mai recent răspuns: Mihaiela Dragomir , Avocat 12:50, 30 Martie 2011
solicitati instantei ca paratul sa depuna situatiile financiare sau daca nu vrea , sa faca instanta adrese la ORC si la Finante.
Ca si salariat inteleg ca va depus o adeverinta cu venituri.
Pt dividendele obtinute de la cele doua firme in calitate de asociat cereti informatii la Administratia financiara.
Intai solicitati la Oficiul Registrului Comertului informatii sa vedeti daca mai este asociat in firme.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara liliana_cl liliana_cl detin certificate de grefa pentru:finante,itm si registru comertului deoarece sunt in proces de incredintare minor si pensie alimentara si paratul in functia ... (vezi toată discuția)
Bilant - publicare in m. oficial carmen.balan1967@yahoo.com carmen.balan1967@yahoo.com Buna ziua ! Mai este obligatorie publicarea in M. O. a bilantului ? (vezi toată discuția)
Majorare pensie de intretinere Ioana0303 Ioana0303 Buna ziua! In urma cu trei ani am divortat la mediator si am hotarat de comun acord suma pentru pensia alimentara. Eu am acceptat pentru ca stiam ca tatal ... (vezi toată discuția)