detin certificate de grefa pentru:finante,itm si registru comertului deoarece sunt in proces de incredintare minor si pensie alimentara si paratul in functia de director comercial si asociat la doua firme vine in instanta cu adeverinta de venit de 6 milioane, cum pot obtine situatia lui financiara? va multumesc
Daca inscrisul adus ca proba considerati ca nu este singurul care dovedeste veniturile reale ale fostului sot, puteti solicita instantei sa ceara si alte acte care dovedesc venitul real (cu indicarea acelor surse de venit, societati de la care obtine veniturile etc.), chemarea la interogatoriu a paratului (trebuia ceruta initial, ca proba), iar interogatoriul trebuia sa contina intrebari despre toate sursele de venit ale acestuia, iar daca declaratiile facute de fostul sot in instanta sau actele depuse, considerati ca sunt false, puteti fie solicitta aplicarea art.183 C.pr.civ., cu suspendarea judecatii pricinii, inaintarea inscrisului cu pricina procurorului si incheierea unui proces-verbal in acest sens, fie o plangere penala pentru marturie mincinoasa (art.260 C.pen.).
Va sfatuiesc sa indicati, asa cum am spus, mai intai instantei probele care trebuiesc cerute pentru stabilirea corecta a veniturilor.
cereti judecatorului sa va ajute...,dv. faceti rost de adresele firmelor unde este director si asociat le predati in instanta si aceasta va cere veniturile lui in ultimele sase luni de la toate firmele....,
va multumesc din suflet pentru consiliere si daca nu va suparati as vrea sa va mai intreb ceva...si anume sa ma lamuriti cum sa fac mai bine sa se termine procesul cu procent 25% sau cu o suma de 5 mil acordata de tata in conditiile in care si-a facut din 30 mil salarul minim pe economie din momentul in care am intrat in proces, eu voi reveni luni cand intru in posesia bilantului printr-un certificat de grefa
mentionez ca acest tata nu a platit nimic timp de 6 ani chiar daca avea salariu de 30 mil fiind administrator la firma si ca acest tata niciodata nu ofera nimic daca nu ar avea de pierdut pe alta parte
spune-ti sa cer judecatorului sa ma ajute....dar stiti ca judecatorul a cerut avocatei mele sa faca adresa sa intre in posesia veniturilor acestui tata si ca aceasta avocata nu numai ca nu a facut adresa ba din contra a cerut judecatorului sa termine procesul si noi partile sa ajungem la o intelegere, nu stiu cum si ce intelegere se poate face cu un tata patron care spune ca "daca ar fi dupa el nu ar da nici un leu" si ca a venit dupa 6 luni cu un bilant nestampilat egal cu zero
nu vreau sa ma intelege-ti gresit ca as vrea nu stiu cati bani de la el dar pentru faptul ca 6 ani nu a platit nimic si ca avea doar pretentii nu si indatoriri el trebuie sa plateasca, e dreptul copilului
va multumesc
Pensie alimentara
liliana_cl
va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns cat mai urgent in cazul unei pensii alimentare...si anume....cum e mai corect? procesul sa se incheie cu un procent ... (vezi toată discuția)