avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1293 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajare

Buna ziua!
Va scrie un cadru didactic de la o scoala din mediul rural,din judetul Giurgiu.In urma demisiei ingrijitorului,scoala a ramas cu postul vacant,dar blocat.
Care sunt modalitatile legale de angajare a unei persoane pe acest post,pana la deblocare?
Am auzit de ,,Contract de colaborare,,.Va rog lamuriti-ma!
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Contract pe o perioada determinata boarcasviorica boarcasviorica Sunt cadru didactic la o scoala unde unul din fochisti a decedat .Avem nevoie sa incadram un fochist dar la ISJ ni s-a spus ca s-a blocat postul.Conducerea ... (vezi toată discuția)
Angajare pe un post blocat Cecilia P Cecilia P Sectorul invatamant, la o scoala avem un singur post de femeia de serviciu, fostul angajat si-a dat demisia, postul este blocat, scoala nu poate ramane fara ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ice21 ice21 As dori si eu un raspuns la problema mea. Am fost angajata prin concurs pe perioada determinata pe un post care necesita studii superioare. Titularul postului ... (vezi toată discuția)