avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 800 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua

As dori si eu un raspuns la problema mea. Am fost angajata prin concurs pe perioada determinata pe un post care necesita studii superioare. Titularul postului era in concediul pentru cresterea copilului. Dupa 2 ani si-a depus actele pentru incetarea activitatii. Datorita regulamentului intern toate posturile vacante au fost blocate in consecinta si postul ocupat de mine a fost blocat atunci cand aceasta persoana si-a depus demisia. Am fost retrogradata pe o functie inferioara. As vrea sa stiu daca atunci cand se vor debloca posturile locul ocupat de mine initial imi va reveni si daca era corecta si blocarea postului meu.
Cel mai recent răspuns: pakos , utilizator 19:42, 13 Mai 2009
Pai daca ati fost angajata pe perioada determinata, v-a expirat contractul odata cu venirea titularului, chiar daca acesta ulterior a demisionat.
Titularul nu a mai venit pe acest post, nici nu avea de gand sa mai revina.
Stimata doamna, ca titularul sa isi "depuna actele pentru incetarea activitatii", el trebuie sa se intoarca din CIC ( iar dvs plecati) si apoi sa ceara incetarea contractului de munca/numire in functie. Altfel nu putea sa plece.
Postul ramas vacant in urma plecarii titularului, atunci cand se va debloca, pentru a-l putea ocupa va trebui sa dati din nou concurs. De data aceasta veti fi numita pe durata nedeterminata si veti scapa de probleme..
Ultima modificare: Miercuri, 13 Mai 2009
pakos, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajat pe perioada determinata cristinaschmidt cristinaschmidt Am angajat cu contract de munca o persoana pe perioada determinata in data de 11.11.2008, pe postul titularei care a fost in concediu pentru ingrijire copil. ... (vezi toată discuția)
Transformare cim cu perioada determinata in cim nederminat - bugetari maria_pomian71 maria_pomian71 -cum poate fi transformat un CIM pe perioada det. in CIM pe perioada nedeterminata daca: -angajarea a fost pe postul temporar vacant din cauza de ... (vezi toată discuția)
Blocare- deblocare post fp carmenbucur carmenbucur Situatie : Cineva dintr-o institutie publica urmeaza sa sustina un post de director la o alta institutie, deci postul respectiv devine post temporar vacant ... (vezi toată discuția)