As dori si eu un raspuns la problema mea. Am fost angajata prin concurs pe perioada determinata pe un post care necesita studii superioare. Titularul postului era in concediul pentru cresterea copilului. Dupa 2 ani si-a depus actele pentru incetarea activitatii. Datorita regulamentului intern toate posturile vacante au fost blocate in consecinta si postul ocupat de mine a fost blocat atunci cand aceasta persoana si-a depus demisia. Am fost retrogradata pe o functie inferioara. As vrea sa stiu daca atunci cand se vor debloca posturile locul ocupat de mine initial imi va reveni si daca era corecta si blocarea postului meu.
Stimata doamna, ca titularul sa isi "depuna actele pentru incetarea activitatii", el trebuie sa se intoarca din CIC ( iar dvs plecati) si apoi sa ceara incetarea contractului de munca/numire in functie. Altfel nu putea sa plece.
Postul ramas vacant in urma plecarii titularului, atunci cand se va debloca, pentru a-l putea ocupa va trebui sa dati din nou concurs. De data aceasta veti fi numita pe durata nedeterminata si veti scapa de probleme..