avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 761 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... transformare CIM cu perioada determinata in CIM ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

transformare CIM cu perioada determinata in CIM nederminat - bugetari

-cum poate fi transformat un CIM pe perioada det. in CIM pe perioada nedeterminata daca:
-angajarea a fost pe postul temporar vacant din cauza de CIC care expira in luna iulie 2012,
- titularul a demisionat in mai.2012 inainte de expirare CIC.deci nu se intoarce la vechiul loc de munca.
- unitatea este de subordonare locala(oras) cu finantare din v.p. exclusiv.
rog si temeiuri legale.
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ContSters136493 , utilizator 00:04, 16 Mai 2012
Daca respectivul nu se intoarce la vechiul loc de munca , inainte de a expira perioada determinata a celui care a ocupat postul temporar vacant , invocati cererea de demisie a respectivului , art 12 alin 1 din CM si prelungiti contractul pe durata nedeterminata
Dupa cate deduc lucrati intr-un spital public din subordinea administratiei locale-primariei si sunteti finantati de la casa de sanatate,deci din fond public,asadar,va trebui sa urmati procedura reglementata pt. incadrarile din sist.sanitar de stat.
Pana in iulie,chiar daca titularul a demisionat in mai,postul dvs. il raportati ocupat.In schimb,in iulie,cand expira cim ul determinat ,nu veti putea legal sa prelungti contractul temporarei,postul va trebui sa fie declarat vacant si se va bloca.Puteti incerca sa solicitati o deblocare a postului cu aprobare de organizare de concurs.La concurs va putea participa desigur si actuala ocupanta temporara a postului si daca va castiga concursul,va deveni angajata pe per.nedeterminata.Aceasta este "filiera" legala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua ice21 ice21 As dori si eu un raspuns la problema mea. Am fost angajata prin concurs pe perioada determinata pe un post care necesita studii superioare. Titularul postului ... (vezi toată discuția)
Transformarea perioadei cim petremrl petremrl Buna seara, ma confrunt cu urmatoarea situatie: secretar, titular pe post in invatamant, aflat in concediu medical, postul se ocupa pe o perioada determinata ... (vezi toată discuția)
Angajat pe perioada determinata cristinaschmidt cristinaschmidt Am angajat cu contract de munca o persoana pe perioada determinata in data de 11.11.2008, pe postul titularei care a fost in concediu pentru ingrijire copil. ... (vezi toată discuția)