avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... meserii in domeniul stomatologiei
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

meserii in domeniul stomatologiei

buna ziua,

poate ma ajuta cineva cu referire la denumirea unei meserii in domeniul stomatologiei, persoana inca nu a terminat facultatea si efectueaza practica la un cabinet stomatologic, in nomenclator nu am gasit decat "medic stomatolog" sau medic stomatolog rezident", pot sa-i atribui una din aceste meserii chiar daca nu si-a finalizat studiile(din cate stiam eu nu) si care este salariul minim pe economie pe care ar trebui sa-l primesca, timpul de munca va fi de 2h/zi sau 4h/zi.

va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:57, 30 Martie 2011
322501 Tehnician dentar

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Participare concurs post asistent medical doynyta71 doynyta71 Buna ziua.Am terminat Facultatea de Medicina si Farmacie \"Dunarea de Jos\"Galati in anul 2013,specializarea Asistent Medical Generalist,anterior acesteia am ... (vezi toată discuția)
Inchiriere cabinet stomatologic unui medic yagmur yagmur Buna seara.Am cumparat o casa de la un medic stomatolog . Acesta detinea un cabinet stomatologic amenajat la etajul imobilului dar medicul si-a incheiat ... (vezi toată discuția)
Pfi/srl medic stomatolog debutant Karla422 Karla422 Buna ziua! Imi cer scuze daca intrebarile pe care le voi pune sunt putin aiurea, insa sunt foarte novice in aceste subiecte. Am vazut subiecte similare ... (vezi toată discuția)