avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Contestare radar petru viteza, permis suspendat 90 de ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Contestare radar petru viteza, permis suspendat 90 de zile

Pot sa cotest un pv pentru viteza prins 102km in localitate ,si daca pot cotesta, Cum ar tebui sa fac?Agendu de politie nu mia zis ca pot mentiona in pv ca nu sunt de acord cu contrave
ntia si nici nu a vrut sa imi arat
pe radar inregistrarea.
Cel mai recent răspuns: ContSters122901 , utilizator 14:08, 30 Martie 2011
de putut, puteti, insa daca ati semnat procesul verbal e mai greu, pentru ca vi l-ati insusit.
cat priveste viteza, ar putea fi contestata si sa se solicite daca aparatul radar care a facut poza este verificat si certificat din punct de vedere metroloigic si daca nu este, atunci aveti o sansa,
In afara de bultinul de verificare metrologica a aparatului radar, trebuie verificat si daca agentul constatator este dintre cei care sunt autorizati pentru aparatele radar. La IPJ exista lista cu un numar limitat de agenti autorizati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Valabilitate atestat operator radar dana_toader dana_toader Buna ziua, Ma judec cu IPJ Buzau pentru anularea procesului verbal de contraventie prin care mi s-a suspendat permisul. Am invocat o serie de ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala luis29 luis29 Subiect: pregatire contestatie Vreau sa contest procesul verbal prin care mi-a fost retinut permisul. In data de 14.06.2011 la ora 15:36 am fost prins de ... (vezi toată discuția)
Contestare viteza radar 170km/h (masina politiei e afla in miscare) sibianul sibianul Salutare, acum cateva saptamani am primit o hartie in posta in care mi se cerea sa specific cine a condus masina la inceputul lunii octombrie, am sunat ... (vezi toată discuția)