avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1861 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am vandut masina fara contract de vanzare-cumparare. ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am vandut masina fara contract de vanzare-cumparare. Cum o radiez?

Buna ziua ,

In urma cu mai multi ani tatal meu a vandut o masina (oltcit ) fara contract de vanzare - cumparare .Cumparatorul mai departe a vandut masina . In momentul vanzari masinii a dat si actele (catre primul cumparator).In consecinta noi platim impozitul iar de proprietar nu mai dau deloc .


Ce este de facut ? Multumesc anticipat .
Cel mai recent răspuns: 07872 , utilizator 11:33, 10 Decembrie 2020
Contactati personal serviciul evidenta auto,detaliati situatia
Serviciul va elibera dovada,in baza careia autoritatea fiscala dispune radierea
Verificati la serviciul inmatriculari din judetul dumneavoastra daca mai figureaza inmatriculata pe numele dumneavoastra ... poate cineva (unul din detinatori) a solicitat radierea.
Am fost in aceeasi situatie si am facut cerere la politie in care am dat doar numele celui la care am vandut-o eu. Apoi politia a dat-o in urmarire si a fost gasita in alt judet si i s-au ridicat actele celui care o folosea apoi m-a cautat el sa fac actele.
Buna ziua am si o intrebare daca se poate sa ma ajutati si pe mine.Acum 2 saptamani am vandut masina,nu am facut nici un act ce actoalul proprietar,actele sunt la mine talon,cartea masinii,adevarul ca era foarte veche masina din 1981,un opel kadett,nr de inmatriculare au ramas pe masina,nu stiu unde locuiesc,cum ii cheama,ce ar trebui sa fac so pot radia.
Am dat o masina fara contract si acum nu mai dau de ea ce pot face sb 12 tle

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Timbrul de mediu patrucata patrucata buna ziua!am o nelamurire referitoare la acest timbru de mediu...am cumparat recent un logan, inmatriculat in ianuarie 2005, am facut contract de vanzare- ... (vezi toată discuția)
Cum pot radia o masina vanduta? danyrazvan danyrazvan Buna! Am vandut o masina in anul 2005 cu tot cu acte , contractul de vanzare cumparare l-am ratacit. Neavand nici o data despre cumparator cum pot sa o scot ... (vezi toată discuția)
Vanzare masina stoicavasile stoicavasile Am vandut o masina pe 26 oct.2014 prin intocmirea actelor si scoaterea din evidenta de la fisc de unde am primit si dovada ca nu mai figurez ca avand masina in ... (vezi toată discuția)