avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA tva
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

tva

Buna ziua.In cazul in care achizitionez din ue bunuri care nu au legatura cu activitatea societatii ,la inreg fac taxare inversa,cheltuiala cu acele bunuri e nedeductibila la calc imp/profitsi mai trebuie sa intocmesc si autofactura(livrari catre sine).As vrea sa stiu daca e corect asa cum m-am gandit.Va multumesc
Cel mai recent răspuns: xerxes , utilizator 18:13, 30 Martie 2011
dar ce rost are sa achizitionati bunurile pe firma?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema colectare tva lipsuri inventar neimputabile mihaelah mihaelah Stimati domni, Prin bunavointa dumneavoastra permiteti-mi sa va solicit consilierea in rezolvarea urmatorului caz: Periodic societatea noastra efectueaza ... (vezi toată discuția)
Tva avans din ue ASPAZIA ASPAZIA Buna Ziua, va rog frumos sa ma ajutati in urmatoarea problema : incasez avans de la un client din UE ( cod valabil tva vies) reprezentand o plata in ... (vezi toată discuția)
Achizitie bun fara legatura cu activitatea firmei RobertR RobertR Salutare! Am o situatie: Patronul a achizitionat cu factura pe firma un bun din UE in valoare de 4000 RON care nu are legatura cu obiectul de activitate ... (vezi toată discuția)