avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1069 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Suspendare contract de muncã pe 6 luni la cererea ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Suspendare contract de muncã pe 6 luni la cererea unui funcþionar public

Un functionar public a beneficiat de 11 zile de C.O. in luna Februarie 2011 iar începând cu cu luna Aprilie i s-a aprobat la cerere suspendarea contractului de munca pe 6 luni,respectiv până la 30 Septembrie.Deoarece competinţa de concediu pentru perioada lucrată este de 6 zile,aş dori să ştiu ce se întâmplă cu zilele plătite în plus în condiţiile în care,conform legislaţiei în vigoare, această perioadă de suspendare ar putea fi prelungită până la finele anului sau chiar şi mai mult.Vă mulţumesc pentru răspuns.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:45, 30 Martie 2011
1. Functionarii publici nu au c.i.m., ci raport de serviciu.

2. Indemnizatia de CO platita in plus se va recupera de la functionarul public respectiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata in bani a concediului de odihna neefectuat magda2004 magda2004 buna ziua! Lucrez intr-o institutie publica iar in anul 2011 nu am efectuat concediul de odihna, intrebarea este daca pot sa solicit sa-mi fie platit acest ... (vezi toată discuția)
C.o. dupa c.c.c. Pax_lolo Pax_lolo Buna ziua, Am o nelamurire cu privire la acordarea C.O. dupa C.C.C. In C.I.M. am dreptul la 25 de zile pe an de C.O. In luna Ianuarie mi-am luat 1 zi de ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna dupa concediu de crestere copil? Viorel-Gabriel Viorel-Gabriel Buna ziua. Am nevoie de o solutie legala cu privire la o problema privind concediul de odihna.Sunt bugetar,in cadrul MAI, din 2003, cu contract pe perioada ... (vezi toată discuția)