avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 990 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... recuperare daune accident in strainatate
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

recuperare daune accident in strainatate

Cum procedez cand in urma unui accident in Italia,asiguratorul italian decide ca masina costa prea mult de reparat si imi ofera valoarea de piata a masini in Italia +taxa de inmatriculare in Italia ,masina fiind inmatriculata in Romania in 2008,cu o taxa de mediu de 1680 de euro,iar ei imi ofera 2000+400 taxa de inm in Italia.Ce pot face?

Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 21:29, 30 Martie 2011
va puteti judeca cu asiguratorul in Italia. contactati un avocat italian.
din ce cunosc despre procedurile italiene si situatia instantelor de acolo va pot spune ca nu este mare diferenta fata de Romania. deci va asteapta un proces lung si cu sanse de reusita incerte.
Singura sansa ar fi sa actionati in instanta asiguratorul italian la o instanta italiana. Ati avea mai multe sanse decat in Romania.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident masina cu cetatean italian andrei456 andrei456 In urma cu ceva vreme am avut un accident de masina cu un cetatean italian domiciliat in Romania. Eu am fost vinovat si am asigurare facuta in Germania. Am ... (vezi toată discuția)
Asigurari auto cornelbuftea cornelbuftea Buna ziua,as putea platii o asigurare in Romania pentru o mașină înmatriculata in Italia cu proprietar italian fara rezidenta in Romania,pe numele altei ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,vreau sa stiu cum este posibil ca masina mea rezulta ... flopy27 flopy27 Buna ziua,vreau sa stiu cum este posibil ca masina mea rezulta inmatriculata si in Romania si in Italia??? In 2016 am vandut masina, cu numere italiene ... (vezi toată discuția)