avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1055 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... redeschidere proces pentru un apartament luat de banca ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

redeschidere proces pentru un apartament luat de banca intern. a religiilor

Anul 2002 banca ascos la licitatie un imobil pus gaj de catre o alta persoana fara
sa anunte propietarul de drept despre aceasta licitatie,fara nici o somatie,imobilul
fiind castigat la licitatie de catre tatal vitreg al executorului bancar(lucru dovedit in instanta)fiind dupa cate se pare si singurul lictator.Pretul de achizitie la licitatie a
fost in jur de8000 dolari in vreme ce pe piata pretul era de 20000 dolari.
Procesul cu banca a fost pierdut in instanta iar intrebarea mea este daca se poate redeschide un alt proces sau la o instanta superioara,ori putem da in judecata persoana care a beneficiat de imprumutul de la banca(pt care am girat cu apartamentul)De specificat ca pt imprumut au fost girate 3 imobile dar numai al nostru a fost scos la licitaie Va multumesc anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 16:56, 30 Martie 2011
nu cred ca se mai poate face ceva, suntem in 2011

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imobil scos la licitatie de catre banca Rhiann Rhiann buna ziua(seara).Poate scoate la licitatie banca imobilul in care locuiesc ..avand in vedere faptul ca am luat un credit bancar dar nu am girat sau garantat cu ... (vezi toată discuția)
Credit bancar flavius26 flavius26 Buna ziua, Anul acesta am imprumutat o suma de bani de la un prieten de familie, iar pentru aceasta suma am pus casa (locuinta proprie) garantie la AEGRM ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare admisa in baza articolului1800 pct.2 cod civil cristiancsv cristiancsv in baza unei hotariri judecatoresti definitive si irevocabile am demarat procedura de executare printr-un birou executor.persoana executata are garantat un ... (vezi toată discuția)