avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... A platit sau nu a platit firma contributiile legale?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

A platit sau nu a platit firma contributiile legale?

Buna ziua!
As vrea sa stiu de unde pot sa aflu daca firma la care sunt angajata cu jumatate de norma (nu am primit salariu din luna Ianuarie) i-mi plateste la zi contributiile la sanatate,pensie si somaj?
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 19:09, 30 Martie 2011
Faceti o cerere catre Administratia fiscala de care apartine firma la care lucrati si rugati sa va spuna daca unitatea a platit contributiile legale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma cu datorii la stat. angajatul? AndreeaIB AndreeaIB Buna ziua Am aflat din intamplare de curand ca firma la care lucrez nu a platit darile catre stat pt angajati: somaj, CAS, etc. Ce inteleg eu de aici este ... (vezi toată discuția)
Carte de munca - verificare plata contributii florinel40 florinel40 cum pot verifica daca angajatorul plateste cartea de munca (vezi toată discuția)
Neplata contributii angajator erickandrei erickandrei Buna ziua tuturor , Am lucrat la o societate din Bucuresti aprox. 2 ani . Am fost concediata de curand ( art. 64 lit a ) . Am cerut sa fiu data in somaj iar ... (vezi toată discuția)