avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 386 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Va rog un raspuns avizat
Discuție deschisă în Executare silită

Va rog un raspuns avizat

Am fost executat silit de o banca Executorul mi-a blocat contul de la banca si mi-a luat din cont suma de 8000 lei iar executarea era de 9500 lei Acum mi-a spus ca daca nu platesc restul de bani banca i-mi poate percepe penalizari si dobanzi.Se pot pune penalizari si dobanzi dupa ce a inceput executarea?
Cel mai recent răspuns: godot , utilizator 22:07, 30 Martie 2011
Da,? pana la lichidarea creantei totale prevazuta in titlul executoriu, mai mult va poate calcula si coieficientul de inflatie ,,,multe se pot intampla,,deoarece ati dobandit o 'culpa procesuala',, nu ati mai dat garantii creditorului D-voastra..etc. :(
se pot pune penalizari pe restul de bani care constituie creanta.
daca e vorba de un contract de credit nu. Pt ca el deja prevede dobanzi si penalitati, executorul le va calcula.
De altceva nu se mai pune problema

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reactualizare suma Alina-Adriana Visirin Alina-Adriana Visirin De la ce data trebuie actualizata o suma de bani cu rata inflatiei, avand in vedere ca in ordonanta de plata instanta ordona: \"Someaza pe debitoare sa ... (vezi toată discuția)
Probleme cu firma de recuperare ThisIsIt ThisIsIt Buna ziua.Acum 3 ani am avut o descoperire de cont la care plateam o dobanda lunara de 20 ron. intotdeauna puneam cateva sute de lei ca sa ma asigur ca 6-7 ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu gabi.nico gabi.nico Buna ziua, am o poprire pe salariu, la care am facut o intelegere de plata. Problema mea e ca nu inteleg suma pe care o am de plata: am primit o incheiere de ... (vezi toată discuția)