avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Numele de familie al unui angajat inregistrat gresit ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Numele de familie al unui angajat inregistrat gresit in documentele companiei

Cat de grava este situatia in care un angajat a fost inregistrat intr-o companie cu numele gresit, mai exact o litera gresit ( exemplu : in loc de Demetrescu, Dumitrescu). Angajatul are o vechime de 3-4 ani si a constatat cand a primit fisa fiscala pe anul trecut.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:55, 30 Martie 2011
Se poate face rectificarea numelui ... pe CNP-ul domnului apare inregistrat un alt nume , astfel incat este mult de munca pentru rectificarea acestei erori.
in cazul in care nu se vor opera aceste modificari in viitorul apropiat, vechimea si taxele la stat ale persoanei se inregistreaza corect lunar?
Nu are cum sa se inregistreze corect .... de exemplu, pe certificatul de stagiu de cotizare emis de Casa de Pensii va apare CNP-ul corect si numele gresit ... prin urmare este o neconcordanta. Trebuie facuta corectia respectiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incasare contributie pensie pe un alt nume cu cnp-ul tatalui meu SStefanIulian SStefanIulian S-a respins Cererea de inscriere la pensie pentru Anticipatita Partiala deoarece: nu s-a luat in calcul perioada 19.06.2001-10.12.2009 pe adeverinta privind ... (vezi toată discuția)
Greseala de nume in cartea de munca v.dan v.dan buna ziua; din aprilie pana in septembrie am lucrat la o firma, primul loc de munca astfel incat mi s-a intocmit si un carnet de munca, carnetul de munca era ... (vezi toată discuția)
Contract de munca cu nume gresit CARMEN-ADELA CARMEN-ADELA Angajatorul mi-a inregistrat numele gresit la angajare.Acum a facut corectia in Revisal.Intrebarea mea este daca trebuie sa trimita declaratii rectificative ... (vezi toată discuția)