avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Incasare contributie pensie pe un alt nume cu CNP-ul ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Incasare contributie pensie pe un alt nume cu CNP-ul tatalui meu

S-a respins Cererea de inscriere la pensie pentru Anticipatita Partiala deoarece: nu s-a luat in calcul perioada 19.06.2001-10.12.2009 pe adeverinta privind datele necesare determinarii stagiului de cotizare si a punctajului mediu din cauza ca FIGUREAZA INREGISTRATA O ALTA PERSOANA pe CNP-ul tatalui meu.
Cum ar trebui procedat?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabi50 , utilizator 23:27, 6 August 2013
aduceti o alta adeverinta cu CNP-ul corect si faceti cerere de emitere a unei alte decizii de pensionare
CNP-ul este corect.Insa ca si contribuabil, figureaza o alta persoana.Este posibil ca angajatorul sa fi trecut intentionat o alta persoana..
Banuiesc ca e vorba de adeverinta de stagiu de cotizare care e eliberata de casa de pensii.
Persoana care depune declaratiile trebuie sa mearga la Casa de Pensii la stagii de cotizare (unde se depuneau declaratiile inainte) si sa faca corectia numelui ( daca CNP e al tatalui dvs, trebuie sa duca o copie dupa BI al tatalui dvs si ... i se va spune la Casa de Pensii ce trebuie facut - cred ca o cerere + o declaratie rectificativa)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

2 nume la casa de pensii -solutii de rezolvare alina_25 alina_25 O persoana aflata la vasrta de pensionare cand sa dus la casa de pensii sa vada contributiile pe fiecare luna vreme de cei 34 ani cotizati a aflat cu ... (vezi toată discuția)
Contract de munca cu nume gresit CARMEN-ADELA CARMEN-ADELA Angajatorul mi-a inregistrat numele gresit la angajare.Acum a facut corectia in Revisal.Intrebarea mea este daca trebuie sa trimita declaratii rectificative ... (vezi toată discuția)
Lipsa (perioada cotizare ) din certificatul privind stagiul de cotizare 44axa 44axa Buna ziua , Pina la 31.07.2001 am fost angajata unei firme care a intrat in faliment . De la aceasta data si pina in luna februarie 2002 am fost in somaj ... (vezi toată discuția)