avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 209 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... hotarare definitiva si irevocabila impotriva unei ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

hotarare definitiva si irevocabila impotriva unei societati comerciale aflata in insolventa

Am o hot. definitiva si irevocabila data de Tribunalul Sibiu.
Am avut un litigiu cu un angajator si am castigat in instanta, reancadrarea in societate si drepturile salariale restante pana la punerea in executare a hot.
Am obtinut incadrarea in munca dar drepturile salariale nu .
Societatea se afla in insolventa eu nu mai stiu la cine sa aplelez cum sa il oblig sa imi dea bani, ca eu am credite la banca si banca ma executa.
lichidatorul judiciar nu imi rezolva nimic, m-am inscris la masa credala
ce mijloace legale mai am sa imi recuperez salariile.
multumesc
Sunteti creditor Kirograf,,adica de rangul 2, daca mai sunt alti creditori de rang superior, d-voastra la o imparteala a sumelor recuperate veti primi un procent mai mic din suma recuperata... Trebuie sa asteptati pana cand se va face executarea silita a bunurilor mobile si imobile ale Societatii debitoare..:(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Litigiu de munca solutionat de instanta hanea_gabriela@yahoo.com hanea_gabriela@yahoo.com AM TERMINAT UN LITIGIU DE MUNCA, ANGAJATORUL ESTE IN INSOLVENTA TREBUIE SA MA REANCADREZE IN MUNCA SA IMI ACHITE SALARIILE RESTANTE SI SA ANULEZE DECIZIA ... (vezi toată discuția)
Executare sau masa credala ? 1amalia 1amalia Buna , Sunt in posesia unei sentine judecatoresti - cu execuare - prin care sa ne recuperam drepturile salariale. Societatea de la care trebuie sa ne recuperam ... (vezi toată discuția)