avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Evacuare sotie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Evacuare sotie

Am divortat in ianuarie 2011. Locuim cu chirie in apartamentul mamei mele.Partaj dupa divort nu a fost ca nu avem bunuri de impartit. Avem un baiat de 10 ani care a fost incredintat mamei spre ingrijire. Dupa divort fosta sotie nu vrea sa paraseasca apartamentul . Care sunt procedurile legale de evacuare in cazul in care eu nu sunt proprietarul apartamentului iar fosta sotie nu contribuie la plata chiriei si a utilitatilor?
Cel mai recent răspuns: ContSters179589 , utilizator 22:27, 30 Martie 2011
Va multumesc.

Ea se plimba de 3 ani cu copilul meu in casele amantilor ei , uitand de responsabilitatile ei ca sotie si mama, iar cand a fost rejectata de amanti, s-a intors in apartamentul meu sub pretextul ca sunt tatal copilului si trebuie sa-i acord acomodare

O cu totul alta imagine vad acum,sincer nu m-am asteptat la asa ceva.Acest "pelerinaj al doamnei",nu v-a ajutat sa obtineti incredintarea copilului?.
Evident ca trebuie si aveti dreptul sa va refaceti si dvs.viata,asa ca trebuie sa actionati in consecinta.:bow:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solicitare ajutor chris76 chris76 Buna ziua! Locuiesc in apartamentul proprietate al fostei sotii impreuna cu cei 2 copii rezultati din casatorie,care mi-au fost incredintati mie dupa divortul ... (vezi toată discuția)
Revendicare apartament anl pe baza preluarii custodiei copilului de la fosta sotie(ar fi posibil?) sariansari sariansari Buna ziua! In timpul casatoriei am primit cu chirie la stat (primarie) un apartament ANL eu fiind titular de contract. In urma divortului, acum 4 ani, ... (vezi toată discuția)
Evacuare bubutu2 bubutu2 Buna seara!Am facut o intelegere cu fosta soacra ca in schimbul reeducarii copilului incredintat fostei sotii,eu impreuna cu actuala sotie sa putem locui si ... (vezi toată discuția)