Intr-un proces de partaj cu fosta sotie sa facut o expertiza gresita.Un teren de 400m² in Mun.Radauti,Jud. Suceava a evaluat expertul la 300€ pe m² ,dar normal pe piata imobiliara are valoare 25-30€ pe m².Unde pot face plingere asupra expertului.
Va multumesc anticipat.
Formulati obiectiuni la raportul de expertiza , prin care solicitati lamuriri cu privire la neclaritatile expuse de expertul in cauza , in raportul intocmit. Obiectiunile le prezentati in instanta, si expertul poate fi chemat de judecator sa dea explicatii ....Succes
Puteti formula obiectiuni la raportul de expertiza efectuat.
Daca acestea nu sunt admise sau raspunsul expertului nu este de natura sa va satisfaca,puteti solicita efectuarea unei noi expertize,de regula,de catre trei experti.
Puteti formula plangere penala impotriva expertului pentru infractiunea de abuz in serviciu,cu conditia sa puteti dovedi cu probe neindeplinirea sau indeplinirea defectuasa a atributiilor sale si cauzarea unui prejudiciu prin activitatea sa,desi consider ca vor fi greu de dovedit aceste aspecte.
Este recomandabil sa formulati aceasta plangere dupa efectuarea unei noi expertize care sa contrazica,in sensul aratat de dvs,concluziile expertului care a efectuat prima lucrare.
In cazul in care expertul va fi scos de sub urmarirea penala,la randul sau,acesta poate formula impotriva dvs plangere penala pentru denuntare calomnioasa.
Expertiza tehnica auto
ujiman
Accident rutier cu victime.
M-am constituit parte civila si am formulat plangere penala.
A fost intocmita o expertiza judiciara auto care dupa parerea mea nu ... (vezi toată discuția)