avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... pamant cu doi propietari
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

pamant cu doi propietari

am cumparat acu 2 ani de zile 1000m de pamant intravilan ,cu acte in regula contract de vanzare cumparare, schita pt toata suprafata intabulare etc,anul trecut am vrut sa fac card de jur -imprejur ,in acel moment vino un vecin de alaturi care zice ca o parte din pamantul meu este de fapt si pamantul lui ,ce ar trebui sa fac in cazul acesta sa dau in judecata pe cel care ne-a vandut pamantul??? eu as putea sa-l vand acum la alta persoana fara sa mai ma coplic ??? as putea face donatie?? ce si cum ar trebui sa procedezi pentru-ca mi se para furt in drumul mare mai ales ca noi stam in strainatate si singurul lucru voiam sa avem 1000m pt a putea intr-un viitor sa ne facem o casa ,iar in situatia in care este pamantul noi nu putem construi nimic.....tin sa mentionez ca vecinul de alaturi nu a vrut sa arate acte de propietate pt a demonstra ceia ce sustine..va multumesc si astept raspunsul dv
Cel mai recent răspuns: julius jr , utilizator 22:32, 30 Martie 2011
Intabulati proprietatea si poriti o actiune in grantuire.
Daca toate actele sint in regula{aveti cadastru,intabulare,schite etc}solicitati primariei sa va elibereze aut de constructie si lasati ,,vecinul" sa va dea in judecata pentru ce vrea el. Cind a-ti facut contractul si a-ti mers la masuratoare pt cadastru acel vecin nu a zis nimic?? Dvs sinteti proprietar pe suprafata intabulata!!!Spor la treaba!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proprietatea comuna a mamei si matusii partial ocupata de catre vecin, fratele lor daniel_fergusson daniel_fergusson Buna ziua .-In anul 2005 unchiul meu “a cumparat” de la mama lui (bunica mea) 500m² din total 1500m² intravilan. Real, a fost donatie pt ca la notar ia ... (vezi toată discuția)
Teren in folosinta, dar fara acte ContSters126200 ContSters126200 Buna ziua! Am cumparat anul acesta o casa cu teren in jud. Timis, in ideea de a construi candva, cand s-o putea, o casa noua. Pe contractul de ... (vezi toată discuția)
Cumparare garaj fara cf ? garibaldi13 garibaldi13 Cine ma ajuta si pe mine cu un sfat ? Vreau sa cumpar un garaj construit pe un teren concesionat de la primarie . Are aut de constr. insa nu e intabulat. ... (vezi toată discuția)