avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1449 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum poti pierde dreptul de intrare in propriul ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum poti pierde dreptul de intrare in propriul apartament?

Dupa ce se construieste o casa in asociatie in 1974 cu autorizatie de constructie pe care se specifica P+2 cu doua intrari separate,una din intrari fiind vandute proprietarului de la parter in 1974, cu hotarare de partaj pe cale amiabila din 1991, dupa sase ani si jumatate de proces , se da o sentinta la o iesire din indiviziune prin care doua familii nu mai pot intra la apartamentele lor , nici la dependintele , si nici la gradinile lor aflate in spatele casei. Ma intreb oare suntem intr-o tara UE s-au unde oare?
Cel mai recent răspuns: avvalentina , utilizator 17:06, 2 Aprilie 2011
ar treb sa aveti dr de servitute
Hotararea nu poate fi pusa in aplicare, formulati cerere de revizuire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Granituire AlinaMitea AlinaMitea O casa cu etaj si teren,la parter apartamentul meu iar -la etaj un apartament al surorii. Ap de la etaj este vandut altcuiva desi la iesirea din indiviziune ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune-teren intravilan PAS22 PAS22 Buna ziua! Am o mare ruagaminte: ajutati-ma in rezolvarea urmatoarei probleme: Am cumparat 250mp cota indiviza dintr-un teren total de 350 mp(construit si ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune mada1971 mada1971 Speta : Doi coproprietari al unui imobil cu 4 camere ,fara sa iasa din indiviziune la notar, si-au dat acordul unul celuilalt sa-si construiasca fiecare pe ... (vezi toată discuția)