avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 343 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare picturi in mod legal
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare picturi in mod legal

Buna ziua,
in timpul liber am o pasiune pe care as vrea sa o si fructific material: pictura.
Ma intereseaza cum pot sa vand legal creatiile mele, unde ma inregistrez, ce impozite se platesc, cum stabilesc pretul, cu TVA, pot sa scad materialele...
Cum platesc pt drepturile de autor si unde ma inscriu?
Care este baza legala pentru toate acestea?
Cel mai recent răspuns: eumarian , utilizator 22:26, 1 Aprilie 2011
Faceti un PFA, cred ca va inscrieti in Uniunea Artistilor Plastici. Vedeti aceste discutii.

www.avocatnet.ro/content/for...
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Artist liber profesionist sau pfa Ada Vultur Ada Vultur Buna ziua! As vrea sa stiu care sunt optiunile mele in caz ca sunt artist (pictor). Am lucrat in Anglia timp de cativa ani ca si self employed (am magazin ... (vezi toată discuția)
Artist plastic in franta dar imi doresc sa ma mut in romania RuxandraDM RuxandraDM Buna ziua, sunt artist plastic si imi vand picturile pe o platforma de vanzari din SUA. Momentan locuiesc in Franta dar imi doresc sa ma mut inapoi in Romania ... (vezi toată discuția)
Artist liber-profesionist shimmy shimmy Buna ziua, Ma puteti ajuta si pe mine cu o informatie va rog? Cum anume se dobdandeste statutul de artist liber- profesionist si ce presupune el? Mi-ar fi ... (vezi toată discuția)