avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 719 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Artist liber profesionist sau pfa
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Artist liber profesionist sau pfa

Buna ziua! As vrea sa stiu care sunt optiunile mele in caz ca sunt artist (pictor). Am lucrat in Anglia timp de cativa ani ca si self employed (am magazin online unde imi vand picturile originale dar si alte lucruri precum imprimeuri si autocolante) dar recent m-am mutat inapoi in Romania. As vrea sa stiu daca pot sa ma intregistrez aici altceva decat pfa deoarece nu mi se pare cea mui buna solutie. Ma pot inregistra ca si liber profesionist pe baza ca nu am venit fix in fiecare luna? Daca da, e mai avantajos decat pfa? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Ada Vultur , utilizator 12:54, 23 Iunie 2023
Singura variantă este PFA, dacă vindeți și alte produse. Bine ar fi să întrebați și la Uniunea Artiștilor Plastici și să vă înregistrați acolo. Vedeți care sunt condițiile...
Multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi de autor pt confectionare de accesorii Li_Ra Li_Ra Confectionez accesorii (cercei, bratari, coliere) si o prietena care are un magazin vrea sa le vanda in magazinul ei, insa nu stiu care este calea legala. ... (vezi toată discuția)
Care e varianta potrivita, pfa sau alta forma costincr costincr Bun ziua, In calitate de artist plastic, cu realizari venituri care rezulta din vanzari tablouri, diverse creatii, participari la expozitii, dar care nu se ... (vezi toată discuția)
Despre profesie liberala: pictor costincri costincri buna ziua As vrea sa stiu daca un artist plastic-pictor se incadreaza in categoria profesie liberala, si daca da care pictori se incadreaza?Doar cei cu ... (vezi toată discuția)