Cum sa formulez o plangere contraventionala ( pt. viteza ) ? Procesul verbal are mentionata strada reala, dar localitatea este alta decat in procesul verbal (desi sunt apropiate; ambele localitati se afla pe aceeasi strada); si binenteles cu alta limita de viteza(70km/h pt. autovehicule si 50 km/h pt. auto tonaj). Din prostie, am semnat procesul fara sa-l citesc. Am martori (2 colegi) care pot sa confirme. Pe de alta parte am platit amenda pt. a nu o plati dublu dupa 48 de ore sau in cazul in care voi pierde procesul. VA MULTUMESC !
In termen de 15 zile de la semnarea procesului verbal,aveti posibilitatea sa introduceti plangere contraventionala la instanta competenta teritorial locului constatarii contraventiei.
Invocati cauza de nulitate a procesului verbal,astfel cum este aceasta prevazuta de art.16 din OG nr.2/2001,cu conditia sa puteti dovedi inadvertentele din procesul verbal in privinta locului constatarii contraventiei si locul inscris efectiv in acesta.
Contestatie radar
icristi
Astazi 15.11.2009 am fost inregistrat de un aparat radar pe DN2, in afara localitatii Cotorca cu viteza de 136 km/h. Echipajul Radar se afla in mers, venind pe ... (vezi toată discuția)
Radar
filofteea
Bună ziua, azi circuland pe un drum județean, la întrare în localitate sub tăblița de cu denumirea localității era și tăblița cu limita de 50 km/h. ... (vezi toată discuția)