avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 614 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... partaj
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

partaj

Sunt in proces de partaj cu fosta sotie.La proba cu martori fosta sotie vrea sa aduca martor pe fostul sot al actualei mele sotii.Este legal? Din cate stiu conf. codului de procedura civila sotii despartiti nu pot depune marturie.E adevarat ca nu impotriva fostei sale sotii ci impotriva actualului ei sot. Poate avea el o marturie corecta in aceasta situatie?
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 06:31, 31 Martie 2011
Chiar daca nu este in grad oprit de lege pentru a depune marturie judecatrorul trebuie sa ia act de o asemenea situatie si sa aprec ieze marturia acestuia prin prisam posibilelor resentimente incoultate de fost sotie martorului, insa nu poate fi inlaturat de la audiere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordonanta presedintiala-stabilire program vizita minor. Miha75 Miha75 Buna ziua. Am nevoie de o lamurire. Fostul meu sot a depus cerere pentru stabilire program vizita minor pentru fiul nostru in varsta de 6 ani. S-a dispus ... (vezi toată discuția)
Partaj cu fostul sot - marturie sora si cumnat actuala sotie zeita_zeita zeita_zeita Buna ziua, Cu doua luni inainte de casatoria fostului sot cu actuala lui sotie, ca si martori in partaj s-au prezentat sora si sotul actualei sotii al ... (vezi toată discuția)
Un raspuns privind partajul dodorel62 dodorel62 Eu am fost casatorit si in urma casatoriei a rezultat un baiat care acum are 19 ani,iar el sta in prezent cu fosta sotie la apartamentul pe care ea il avea ... (vezi toată discuția)