avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... PARTAJ cu fostul sot - marturie sora si cumnat ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

PARTAJ cu fostul sot - marturie sora si cumnat actuala sotie

Buna ziua,

Cu doua luni inainte de casatoria fostului sot cu actuala lui sotie, ca si martori in partaj s-au prezentat sora si sotul actualei sotii al fostului sot. Marturia afinilor s-a depus in februarie, casatoria lor a avut loc in aprilie al acestui an. Va rog sa imi spuneti in ce conditii s-ar putea anula marturia acestora, intrucat aceasta a fost facuta de rea vointa, iar acum sunt chiar rudenii.

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: zeita_zeita , utilizator 14:39, 11 Noiembrie 2012
La momentul ascultarii acestora ca martori, nu aveau niciun grad de rudenie.

Faptul ca ulterior s-au casatorit nu are nicio relevanta.

Dar, daca considerati ca marturia depusa de acestia era mincinoasa, puteti sa le faceti plangere la politie pentru infractiunea de marturie mincinoasa.

Problema este ca, aceasta plangere trebuie facuta in termen de 2 luni de la data la care ati aflat ca marturia acestora este mincinoasa.
@ Car3men

Dar eu consider ca a fost rea vointa, pentru ca erau in concubinaj. Nici daca erau in concubinaj nu se poate face nimic?
Ultima modificare: Luni, 12 Noiembrie 2012
Gabriela Pintea, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Martor in procesul civil-grad de rudenie ContSters115731 ContSters115731 Sunt in proces in calitate de parata,iar reclamanta a solicitat audierea ca martor a cumnatei ei,respectiv sotia fratelui...este admisibila ca martor? (vezi toată discuția)
Divort cu peripeti Rodica Ciobanu Rodica Ciobanu O persoana (sotia) afla ca pe rolul judecatoriei X a fost deschis o actiune de divort, prin care sotul solicita desfacerea casatoriei din vina exclusiva a ... (vezi toată discuția)
Pe care dintre ei pot sa i pun martori ? Loryyta Loryyta Intr un proces civil fiul meu sau concubinul si matusa mea poate sa mi fie martori ? (vezi toată discuția)