avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1974 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... refuz angajator
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

refuz angajator

ce se intampla in cazul in care, angajatorul refuza sa imi dea copie dupa demisia depusa, inregistrata si aprobata? mentionez ca azi expira termenul de preaviz, inventarul e facut si gestiunea predata..... cum trebuie sa actionez?
multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:43, 31 Martie 2011
daca demisia a fost inregistrata e in regula chiar daca nu aveti facsimilul acesteia. pastrati nr. de inregistrare...
guvernator mg a scris:

daca demisia a fost inregistrata e in regula chiar daca nu aveti facsimilul acesteia. pastrati nr. de inregistrare...



pentru a semna contractul cu celalalt loc de munca, am nevoie de la fostul loc de munca de copie dupa inregistrarea demisiei, si acceptul demisiei din partea angajatorului... acest lucru refuza sa mi-l dea angajatorul.
Demisia operează încetarea contractului de muncă, în mod unilateral, fără a fi necesară aprobarea acesteia de către angajator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent!!! demisie si predare inventar simovas simovas Am si eu o mare problema si as vrea un raspuns , daca mi -l poate da cineva. Lucrez ca bibliotecara intr-o scoala si mi-am depus demisia. Teoretic, eu ar mai ... (vezi toată discuția)
Cerere de demisie roxana.1 roxana.1 Buna ziua, Doresc sa stiu ce pot face in cazul in care am inaintat o cerere de demisie iar aceasta nu a fost aprobata. Am fct de conducere si ma intereseaza ... (vezi toată discuția)
Demisie neacceptata RadoiS RadoiS Buna ziua. Am un var angajat la o firma de aparate de cafea, iar conditiile de munca nu sunt asa cum au fost stabilite la semnarea contractului si doreste ... (vezi toată discuția)