avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 861 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA TVA CONSTRUCTII
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

TVA CONSTRUCTII

Buba ziua,
Am si eu o nelamurire. O firma din ROMANIA executa lucrari de amenajari interioare la un imobil in FRANTA.Factura se intocmeste pentru un SRL din ROMANIA .Cum se intocmeste factura , cu tva sau nu ?Dar daca ar factura unei persoane fizice din FRANTA ?
Multumesc .
Cel mai recent răspuns: xerxes , utilizator 21:09, 31 Martie 2011
in ambele cazuri locul prestarii se considera a fi franta - locul unde este situat imobilul, deci se va factura fara tva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prestari servicii intracomunitare nistoroiu nistoroiu O SC din RO,inregistratata in scopuri de TVA,inregistrata in ROI, presteaza servicii de amenajari interioare,in baza unui contract incheiat cu o SC din Italia, ... (vezi toată discuția)
Tva intracomunitar adymiha2002 adymiha2002 Buna ziua , am o intrebare! O firma romana (A) incheie un contract de executie lucrari cu o firma din Franta (B) ambele societati au cod valid de TVA. Locul ... (vezi toată discuția)
Tva la prestari servicii extracomunitare danalica danalica Buna ziua, Am o societate inregistrata in scopuri de TVA, care realizeaza amenajari interioare. Va rog sa-mi spuneti cum facturez o prestare de serviciu ... (vezi toată discuția)