avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 986 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salariul compensator si plata preaviz
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salariul compensator si plata preaviz

Buna ziua,
imi puteti spune daca o firma aflata in restructurare judiciara cu un nr de 4 angajati imi poate refuza plata salariului compensator pe motiv ca nu mai au contract colectiv de munca si contractul colectiv de munca la nivel national nu se mai aplica.
Totodata mi s-a spus mai mult ca sigur nici plata preavizului nu o vor putea face si va trebui sa ma inscrie la masa credala.
Azi a trebuit sa imi reiau activitatea dupa incetarea CCC si mi s-a dat decizia de concediere individuala ca urmare a disponibilizarii.
Ce trebuie sa fac sa-mi fie platite drepturile?
Multumesc
Ultima modificare: Joi, 31 Martie 2011
adynagabryela, utilizator

Alte discuții în legătură

Restructurare post gabitzumic gabitzumic Buna ziua Lucrez de 12 ani intr-o companie, si ocup o pozitie de management. As dori sa stiu care sunt obligatiile firmei in situtia in care am fost ... (vezi toată discuția)
Contractul colectiv de munca pe ramura in administratia publica alecramm alecramm buna ziua nu gasesc CCM in administratia publica caut daca se acorda plati compensatorii la disponibilizari colective VA MULTUMESC (vezi toată discuția)
Disponibilizare colectiva irinalucaci irinalucaci Buna. Va rog sa imi spuneti daca eu ma incadrez la disponibilizare colectiva daca in momentul cand s-au facut disponibilizarile (inclusiv postul meu), eu am ... (vezi toată discuția)