avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 291 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... angajare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

angajare

daca eu sunt administrator la 2 societati ale mele
si vreau sa inchei un contract de managemement cu o alta societate cum fac?am inteles ca nu am dreptul la cotract de munca cu societatea
pot sa inchei un altfel de contract??
Cel mai recent răspuns: Profesional New Consult , Consilier juridic 14:00, 12 Iunie 2008
Nu mai deschideti mai multe topicuri, este impotriva regulamentului.

Daca e SRL, puteti sa aveti contract de munca pe postul de administrator.
Va puteti angaja la societatile pe care le administrati cu conditia ca acestea sa fie SRL, in ceea ce priveste contractul de management cu o terta societate si acest lucru este posibil cu respectarea legislatiei in domeniu in ceea ce priveste acest tip de contracte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociat unic/administrator srl/contract individual de munca janedoe2014 janedoe2014 Poate cineva sa clarifice urmatoarele aspecte: 1) Asociatul unic care este si admistrator al aceleiasi SRL, trebuie sa aiba un contract individual de munca ... (vezi toată discuția)
Pfa, if sau srl Diana_Szabo Diana_Szabo Buna seara! Doresc sa-mi deschid un PFA. Obiectul de activitate desfasurat va fi \\"comertul cu amanuntul in magazinele nespecializate cu vanzare predominanta ... (vezi toată discuția)
Cerere de incetare contract de munca director societate comerciala si nerespectare preaviz-ce atrage dupa sine? ramo1305 ramo1305 Am mare nevoie de un raspuns: pana acum o luna am foat administrator la o societate comerciala. Am schimbat functia de administrator cu cea de director ... (vezi toată discuția)