avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cerere de incetare contract de munca director ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cerere de incetare contract de munca director societate comerciala si nerespectare preaviz-ce atrage dupa sine?

Am mare nevoie de un raspuns:
pana acum o luna am foat administrator la o societate comerciala. Am schimbat functia de administrator cu cea de director societate comerciala. Acum, la data de 1 octombrie am cerut incetare contractului de munca cu acordul partilor.Sefii nu sunt de acord cu asta, spunand ca ei nu au cui sa predea gestiunea, si imi cer sa stau in perioada de previz de 30 de zile lucratoare inscrisa in contract.
Eu ce pot sa fac, ca sa plec mai repede? vreau sa ma angajez in alta parte si vrea sa predau tot la actuala firma. Daca refuz cele 30 de zile de preaviz? Se pot indrepta impotriva mea?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:35, 2 Octombrie 2014
1. Incercati sa nu mai deschideti mai multe topicuri legate de problema dvs, deoarece este o incalcare a Regulamentului acestui Forum.

2. In acest sens, veti urmari si veti posta nelamuririle dvs in topicul deschis prima data , intrucat acest topic se va inchide :
www.avocatnet.ro/content/for...

Va multumesc anticipat , pentru intelegere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie director societate comerciala ramo1305 ramo1305 Buna ziua! Din nou am nevoie de ajutorul Dvs. Daca detin functia de Director intr-o societate comerciala, se poate sa imi dau demisia la zi, fara sa stau in ... (vezi toată discuția)
Amanarea inventarului in ziua incheierii cim Dienush Dienush M-a sunat azi si mi-a zis sa vin maine la ora 10:00sa facem inventarul.Si eu ma gandeam sa refuz sa mai fac inventarul pentru ca oricum nu mai este un inventar ... (vezi toată discuția)
Inscriere sotie in cf ContSters81838 ContSters81838 Buna ziua, In 2004 am achizitionat un teren pe numele meu (mentionez ca sunt impreuna cu sotia mea din 2002) acest teren fiind achizitionat din banii ... (vezi toată discuția)