avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Depunere probe dupa solutia data
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Depunere probe dupa solutia data

Se mai pot depune 2 probe care au fost primite ulterior dupa solutia data (dar nu primita inca la domiciliu) pentru un proces de partaj judecat la fond ?
Le-am trimis prin fax, am sansa ca dl. judecator sa mai poata schimba ceva din solutia data dar neredactata (netrimisa inca la domiciliu) ?
Solutia data in fond apare doar pe site-ul: www.noulportal.just.ro...
Ultima modificare: Joi, 31 Martie 2011
tanta.c, utilizator
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 10:51, 2 Aprilie 2011
nu mai aveti aceasta sansa , inscrisurile depuse la dosar dupa darea hot nu se mai iau in calcul, dupa ce veti primi sentinta acasa o puteti ataca cu apel , in cursul caruia puteti aduce aceste probe noi
hotararea nu se mai schimba decat daca se ataca si se pronunta o noua hotarare...
chiar daca nu a fst inca comunicata hot. nu inseamna ca nu a fost redactata
Nu, depunerea probatoriilor nu se mai poate face dupa ce instanta a ramas in pronuntare.
Daca exista motive de apel, aveti posibilitatea sa formulati apel in 15 zile de la comunicarea hotararii si sa depuneti acele inscrisuri in fata instantei de apel.
Orice inscris depus se comunica si partii adverse.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Necomunicare documente legal - cale extraordinara de atac ContSters163516 ContSters163516 in cadrul unui litigiu de munca partea adversa (anagajtorul prin avocat) a depus la dosar documente ( o speta asemanatoare ) dar care nu mi-a fost comunicata ... (vezi toată discuția)
Inscrisuri disparute din dosar Robert68 Robert68 La apel, la primul termen de judecata mi s-a admis numai proba cu inscrisuri. La al doilea termen am depus un set de inscrisuri foarte importante, aparute dupa ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere suspendat/contestat-solutie Alexandru081990 Alexandru081990 Buna ziua, Anul trecut in luna aprilie mi s-a retinut permisul pentru o perioada de 30 zile pentru depasire pe linie continua simpla. Am contestat procesul ... (vezi toată discuția)