avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie pentru limita de varsta
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie pentru limita de varsta

data nasterii: 22.09.1953, data angajarii:01.09.1976, studii univ.1973-1976,
lucrez in prezent.
La ce varsta ma pot pensiona?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 13:21, 31 Martie 2011
Pentru femeie:Limita de varsta la 59 ani si 6 luni(martie 2013).Pentru pensie anticipata indepliniti conditia de varsta,dar nu si pe cea de stagiu,care este de 37 de ani,fara stagiu asimilat(studii universitare de zi).Anticipat partial oricand doriti,ambele conditii(de varsta si stagiu) sunt indeplinite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare anticipata chis001 chis001 Buna seara !nascuta 1954 luna iunie 25,lucrez de la 1 septembrie 1974 si pana-n prezent feb 2013,v-as ruga sa-mi spuneti ma pot pensiona anticipat ,fara a fi ... (vezi toată discuția)
Pensionare din invatamant agafia.staicu agafia.staicu Buna ziua.As dori sa aflu cand pot iesi la pensie normal sau anticipat,fara penalizare.Sunt nascuta la 23.08.1955 si lucrez in invatamant din 01.09.1975.In ... (vezi toată discuția)
Pensionare limita de varsta elet_mm elet_mm Buna ziua, Va rog sa imi spuneti cand as putea sa ma pensionez pentru limita de varsta, daca sunt nascuta in 1958-13 Martie, am o vechime in munca de 26 ani, ... (vezi toată discuția)