avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cheltuieli cu gardul care delimiteaza gradina
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cheltuieli cu gardul care delimiteaza gradina

Buna ziua,va rog sa-mi indicati art.din Codul Civil care reglementeaza cheltuielile cu imprejmuirea unei gradini care are latura comuna cu alt vecin
Cel mai recent răspuns: geniu13 , utilizator 13:47, 31 Martie 2011
Gasiti la capitoul Despre zidul si santul comun din Codul civil 594 -599 Cod civil .
vezi 590-606 cod civil in special art 592

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care este distanta legala? Anomiskaracuda Anomiskaracuda Conform propunerii de dezmembrare pe care ne-a facut-o un inginer dupa ce ne-am inteles cum sa impartim, un gard va trece exact prin fata uneia dintre usile ... (vezi toată discuția)
Gard comun PAUER PAUER EU SI VECINUL AVEM UN GARD COMUN,CARE DIN CAUZA UNOR NEINTELEGERI,TREBUIE INCHIS PT. A-MI PROTEJA INTIMITATEA SI PT. A NU DA PRILEJUL UNOR NOI DISPUTE. GARDUL ... (vezi toată discuția)
Executie gard lim de proprietate radubogdan radubogdan As dori sa stiu ce prevederi exista in codul civil privind executia unui gard pe limita de proprietate intre proprietati ,daca este intr-adevar necesar un ... (vezi toată discuția)