avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 726 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii contributii sociale-consiliu de administratie srl
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

contributii sociale-consiliu de administratie srl

La firma privata -SRL- este numit de catre AGA-un consiliu de administratie format din 3 membri. Primesc o indemnizatie stabilita de AGA. Doi dintre membri sunt pensionari. Unul nu este pensionar , dar este si salariat cu functie de director general al societatii .
Puteti sa imi spuneti ce contributii sociale se datoreaza pentru aceasta indemnizatie ?
Ultima modificare: Joi, 31 Martie 2011
anicosma, utilizator

Alte discuții în legătură

Contract administrator/director sp2install sp2install As dori opinii in legatura cu urmatoarea problema: un consiliu de adm.la o soc .pe actiuni are 5 membri. Din acestia 4 sunt neexecutivi iar unul este ... (vezi toată discuția)
Stadiul administratorilor salariati ai sa-urilor julien_slbz julien_slbz am o intrebare pentru persoanele care activeza in SA-uri si sunt in tema : administratorilor care sunt salariati ai societatii in cauza li s-a suspendat ... (vezi toată discuția)
Statutul unui administrator luis29 luis29 As avea si eu cateva intrebari in legatura cu statutul unui administrator 1. Un administrator, numit prin hotarare AGA, poate fi angajat la o firma cu ... (vezi toată discuția)