avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 602 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cui aparþine actul autentificat la Notarul Public ?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cui aparþine actul autentificat la Notarul Public ?

Legea 36/1995 Art. 4. - Actul indeplinit de notarul public, purtand sigiliul si semnatura acestuia, este de autoritate publica si are forta probanta prevazuta de lege .
cdul penal
Secrete de stat si inscrisuri oficiale
Art. 150. - "Secrete de stat" sunt documentele si datele care prezinta in mod vadit acest caracter, precum si cele declarate sau calificate astfel prin hotarare a Guvernului.
"Inscris oficial" este orice inscris care emana de la o unitate din cele la care se refera art. 145 sau care apartine unei asemenea unitati.
Cui aparţine actul autentificat la Notarul Public ?

Alte discuții în legătură

Prelungire antecontract perioada urgenta daleona daleona Buna ziua, In contextul starii de urgenta, actele emise de notarul public (in speta un antecontract vanzare-cumparare) se prelungesc automat conform ... (vezi toată discuția)
Copia legalizata, forta juridica martzianu martzianu Buna ziua, Am tot cautat in Legea notarilor publici şi a activităţii notariale 36/1995 rep si cu actualizarile ulterioare, si nu gasesc nicaieri, nici la ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare cumparare BALOSINRODICA BALOSINRODICA Buna ziua, va rog sa ma ajutati in problema mea cu care ma confrunt. Vreau sa cumpar un teren, am fost la notar pentru incheierea contractului de vanzare ... (vezi toată discuția)