avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... garantii la locuinta in ansamblu rezidential nou
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

garantii la locuinta in ansamblu rezidential nou

Buna ziua!
Urmeaza sa semnez contractul de vanzare-cumparare pt un apartament nou si doresc sa stiu ce garantii trebuie fie mentionate in contractul de vanzare-cumparare legate de locuinta pe care o voi cumpara.Ce obligatii are dezvoltatorul in cazul in care exista un viciu ascuns?
Exista vreo reglementare in acest sens la care sa se faca trimitere?
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cosmin-Traian Maglas , Consilier juridic 13:18, 1 Aprilie 2011
Prin natura sa, constructia este garantata de catre constructor si proiectant.
Nu prea aveti ce clauze sa introduceti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Boxe construite fara autorizatie AlexSNY AlexSNY Am cumparat un apartament intr-un bloc nou unde dupa receptie s-au construit boxe, dar nu apar in proiect. In contractele de vanzare cumparare era o clauza ... (vezi toată discuția)
Pe cine trag la raspundere??? Scr3wBall Scr3wBall Recent am cumparat un apartament la etajul 7, intr-un bloc nou construit. Problema este ca apa nu are presiune in orele de varf la etajul respectiv. Intrebarea ... (vezi toată discuția)
Garantie constructie locuinta- acoperis yulii yulii am cumparat o lucuinta in 2008, apartament la mansarda intr-o vila. am trei ferestre in mansarda velux prin care dupa 4 ani a inceput sa se infiltreze ... (vezi toată discuția)