am solicitat un Aviz de amplasament pentru o locuinta unifamiliala la SC Electrica Galati si am primit un refuz, desi amplasamentul este identic cu cel al locuintei vechi, care a fost demolata. Desi in legislatie se spune ca ar fi trebuit sa se mentioneze "motivele îndreptăţite ale refuzului, cu argumente şi justificări detaliate, cu precizarea restricţiilor şi/sau interdicţiilor instituite în zonele de protecţie şi de siguranţă aferente reţelei electrice", mi s-a spus doar ca nu sunt de acord si in continuare, au mentionat cele 3 variante de solutie prevazute de legislatie, fara sa le particularizeze, ca sa inteleg si eu ceva.
Ce variante de contestatie as avea ? in lege spune ca eventualele divergente se rezolva de "autoritatea competenta" fara sa mentioneze altceva.(ma refer la Ordin ANRE nr. 38 din 19.12.03)
Si chiar nu inteleg de ce pana acum 4 luni nu afectam reţeaua electrica si acum s-au schimbat datele problemei; mentinez ca noua locuinta nu va avea etaj la partea stradala, adica respecta dimensiunile celei care a existat pana acum .
incearca doar sa va puna in incurcatura, contestati decizia in instanta si totodata sa aveti si un capat de cerere cu obligatia de a face. depuneti toata documentatia pe care o aveti inclusiv legislatie in domeniu.