avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 403 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... rezolvare divergente cu operatorul de retele electrice
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

rezolvare divergente cu operatorul de retele electrice

am solicitat un Aviz de amplasament pentru o locuinta unifamiliala la SC Electrica Galati si am primit un refuz, desi amplasamentul este identic cu cel al locuintei vechi, care a fost demolata. Desi in legislatie se spune ca ar fi trebuit sa se mentioneze "motivele îndreptăţite ale refuzului, cu argumente şi justificări detaliate, cu precizarea restricţiilor şi/sau interdicţiilor instituite în zonele de protecţie şi de siguranţă aferente reţelei electrice", mi s-a spus doar ca nu sunt de acord si in continuare, au mentionat cele 3 variante de solutie prevazute de legislatie, fara sa le particularizeze, ca sa inteleg si eu ceva.
Ce variante de contestatie as avea ? in lege spune ca eventualele divergente se rezolva de "autoritatea competenta" fara sa mentioneze altceva.(ma refer la Ordin ANRE nr. 38 din 19.12.03)
Si chiar nu inteleg de ce pana acum 4 luni nu afectam reţeaua electrica si acum s-au schimbat datele problemei; mentinez ca noua locuinta nu va avea etaj la partea stradala, adica respecta dimensiunile celei care a existat pana acum .
Cel mai recent răspuns: ContSters191851 , utilizator 15:06, 31 Martie 2011
incearca doar sa va puna in incurcatura, contestati decizia in instanta si totodata sa aveti si un capat de cerere cu obligatia de a face. depuneti toata documentatia pe care o aveti inclusiv legislatie in domeniu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salut, am următoarea situație. in vederea obținerii autorizației ... Hn1990 Hn1990 Salut, Am următoarea situație. In vederea obținerii autorizației de construire am obținut de la e-distributie muntenia aviz amplasament favorabil. Mai ... (vezi toată discuția)
Debransare cmteb fara acordul asociatiei de proprietari simon bolivar simon bolivar Buna ziua, Va rog sa ne indrumati in urmatoare chestiune: In cadrul Asociatiei de Proprietari a condominiului in care locuim (Bucuresti), un solicitant nu a ... (vezi toată discuția)
Obligatii de plata la debransarea vecinilor? mada_dima mada_dima Imobilul in care locuiesc este un bloc cu 6 scari, doua cate doua reprezentand cate o asociatie de proprietari. Scarile CD si EF sunt in prezent bransate la un ... (vezi toată discuția)