avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cartea de munca - pot vedea online fisa care ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cartea de munca - pot vedea online fisa care inlocuieste carnetul de munca?

Am primit de la angajator cartea de munca pentru a o pastra.Am citit pe internet ca,cu ajutorul unui cont creat {username+parola} pot vedea online acea fisa care inlocuieste cartea de munca.Pe ce site trebuie sa intru pentru a crea acel cont?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:51, 29 Aprilie 2019
cel mai bine este sa va interesati la ITM.
simonaoprica a raspuns, in topicul dublat de utilizator (si care a fost sters)

Numai angajatorul detine utilizatorul si parola pentru a vizualiza Registrul salariatilor.

pricochel mihai a scris:

Am primit de la angajator cartea de munca pentru a o pastra.Am citit pe internet ca,cu ajutorul unui cont creat {username+parola} pot vedea online acea fisa care inlocuieste cartea de munca.Pe ce site trebuie sa intru pentru a crea acel cont?

Nu aveti cum sa vedeti dvs asa ceva in calitate de angajat ... daca doriti sa verificati asa ceva, solicitati angajatorului sa va elibereze o copie certificata de reprezentantul legal al acestuia sau de persoana imputernicita de angajator pentru conformitate cu originalul, ale paginii/paginilor din registrul electronic, care cuprinde/cuprind inscrierile referitoare la persoana dvs.

O alta posibilitate este sa depuneti o sesizare la ITM solicitand sa va comunice daca c.i.m. a fost sau nu transmis la ITM prin REVISAL:
Carnet de muncă în numele de Nicoleta Cașler o Nicoleta Martinas după casatorie
Ultima modificare: Luni, 29 Aprilie 2019
Nicoleta Martinas, utilizator
Ce doriti sa aflati desper carnetul dvs de munca ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract individual de munca inregistrat la itm ?!?! vio_r vio_r Buna seara ! Am si eu o nelumurire in legatura cu contractul individual de munca. Sunt in postura unui nou angajat si as dori sa stiu care sunt noile ... (vezi toată discuția)
Carnetele de munca opreas opreas Cum se numeste documentul care inlocuieste cărtile de munca? Cum se poate obtine oc copie după acest document? Cum pot sa verific daca la ITM datele din ... (vezi toată discuția)
Procedura incheiere contract de munca lemonik lemonik Buna ziua. Va rog frumos sa ma lamuriti si pe mine care este in prezent procedura incheierii contractului de munca ? Adica, CM, in cele 3 exemplare, se mai ... (vezi toată discuția)