avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1011 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... as vrea sa stiu cam ce sanse am ca tata sa obtin ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

as vrea sa stiu cam ce sanse am ca tata sa obtin custodia copilului(copilul avind 6.4ani

avind in vedera caci sotia a parasit domiciliul conjugal pe 24februarie si nu a venit sa-si vada copilul decit de 3 ori in atita timp
Cel mai recent răspuns: leonardniculescu , utilizator 16:06, 1 Aprilie 2011
Buna seara,
Si tatii pot obtine incredintarea minorilor,in functie de probele impotriva mamelor.
Dvs. aveti un ( inceput bun ),in pivinta aceasta.Faptul ca sotia a parasit nu numai caminul conjugal,dar in mod special copilul,va da sansa de a avea sperante.Trebuie avut in vedere ce anume a determinat-o pe dinsa sa faca acest pas fara copil,si daca dvs.aveti martori care va pot sustine in instanta,in cererea de a va fi incredintat minorul.:luck:
am 2 martori doua prietene comune , apropo de ce adeterminat-o nu stiu dar unde s-a indreptat dupupa ce a plecat cred ca spune tot (adica a plecat si s-a angajat la un studio videochat fapt descoperit de mine dupa adresele ei de mess si skype
Ultima modificare: Joi, 31 Martie 2011
leonardniculescu, utilizator
nu am mai primit nici un raspuns si mi-a venit si o cerere de dezabonare si nu stiu de ce

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort cu minori implicat fara bunuri comune leonardniculescu leonardniculescu am mai pus citeva intrebari si la ultimele nu prea am primit raspunsuri. deci sotia a parasit domiciu conjugal pe 24.02 2011 si a venit la copil de 3 ori pina ... (vezi toată discuția)
Divort cu minori costy223 costy223 as vrea sa stiu si eu ce sanse am sa pastrez copilul minor la divort deoarece sotia nu are nici domiciliu si a plecat in strainatate fara sa mai trimita nimic ... (vezi toată discuția)
Ce lege imi da dreptul sa imi vad copilul bennyone bennyone am si eu o problema :Sotia mea a parasit domiciliul conjugal si a luat copilul cu ea intre noi nu este o actiune de divort sau ceva de genul.de cind a plecat ... (vezi toată discuția)