am si eu o problema :Sotia mea a parasit domiciliul conjugal si a luat copilul cu ea intre noi nu este o actiune de divort sau ceva de genul.de cind a plecat mi-a interzis sa imi vad copilul amenintinduma ca daca incerc sa vin sa il iau va avea grija sa ma reclame la politie ca am agresat-o sau ceva de genul numai sa im faca rau .cui ma pot adresa sau ce pot face?
Aveti dreptul sa va vedeti copilul si nu trebuie sa va adresati undeva pt asta.
Pt clarificarea situatiei conjugale va trebui sa introduceti o actiune de divort insotita de cererea de incredintare a minorului sau instituirea unui program de vizitare, dupa caz.
legea 272 /2004 va da acest drept
depune-ti o plangere la protectia copilului si solicita-ti legaturi personale cu minorul sub supravegerea unui psiholog al directiei.
pana la pronuntarea divortului daca vreti pute-ti sa va luati copilul oricand vreti . un sfat ... merge-ti insotit de martori ( nu rude de grad 1)
ar mai fi cate ceva de facut dar nu stiu despre ce e vb in cazul dumneavoastra .
Divort
haruna
Sunt o tanara, mamica unui baietel de 1 an si 3 luni. Din motive gen scandaluri repetate, violente fizice si verbale am decis sa plec impreuna cu baiatul de ... (vezi toată discuția)