avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1039 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CONCEDIU PATERNITATE-01.04.2011
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CONCEDIU PATERNITATE-01.04.2011

Am urmatoarea situatie: un tatic doreste concediu ptr. crestere si ingrijire copil cu data de 01.04.2011. Copilul fiind nascut in 10 dec.2010-beneficiaza de 2 ani dar, in acest moment nu mai stiu exact in baza carui act normativ. Era OUG 148/2005 modificata prin Lg. 257 /2008. Deci, in baza carui act normativ ii suspend contractul?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:36, 31 Martie 2011
C.i.m. se suspenda in baza art.51 alin.1 lit.a C.mun.
Avand in vedere ca data nasterii copilului este 10.12.2010, pentru acordarea indemnizatiei pentru CCC sunt aplicabile prevederile OUG nr.148/2005.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu pt cresterea copilului alinaion82 alinaion82 Buna ziua! Am si eu o nelamurire. Avem un angajat a carei sotie a nascut pe 9 ian, iar el vrea sa intre in concediu de crestere a copilului. Precizez faptul ... (vezi toată discuția)
Concediu tatic girbeaionicavioleta girbeaionicavioleta Mamica a optat pt concediu crestere copil pana la 1 an care se implineste in aprilie 2013. Potrivit OUG 111 taticul a solicitat o luna de concediu. Cum operam ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil daniela-claudia daniela-claudia va rog sa-mi spuneti care este actul normativ care reglementeaza concediul pentru ingrijirea copilului. De asemenea as vrea sa stiu daca beneficiaza mama ... (vezi toată discuția)