buna ziua
nu stiu cu ce sa incep..dar daca cineva imi poate da un sfat il astept cu multumire.
situatia este urmatoarea, agresiune, lovituri cu fractura dintilor 31-41, nerecuperabili, martorii amenintati nu recunosc ce au vazut, cercetarea la politie facuta cu neglijenta si multe semne de intrebare-seful de post tine legatura cu familia agresorului permanent, exista o relatie de rudenie, citarea chiar a victimei pt declaratie se face prin intermediul familiei agresorului...si multe altele;probabil va emite procurorul NUP...ca sa pot cere efectuarea din nou a audierilor de catre oricare alt politist din tara asta ce as putea face?pot cere expertiza cu testul poligraf in cadrul cercetarilor preliminarii sau dupa?macar ca inceput de dovada, ca oricum o sa-l refuze..MA POATE AJUTA CINEVA CA UNEI PERSOANE PERSOANE CARE A FOST JUCATA IN PICIARE IN PROPRIA CURTE, SA I SE FACA DREPTATE?SAU IN TARA ASTA TREBUIE SA MORI...CA APOI TOT MORTUL SA FIE DE VINA?:-/
trebuie sa faceti plangere impotriva politistilor la parchet, daca raspunsul procurorului va fi nefavorabil, faceti plangere impotriva acestui raspuns pana ajungeti la instanta. este un parcurs lung si dificil datorita faptului ca nu aveti macar un martor. puteti chema ca martor pt dvs o persoana care v-a vazut imediat dupa, in ce conditii erati, v-ar folosi sa stiti antecedentele penale are faptuitorilor. oricum daca dosarul ramane blocat la politie faceti sesizari la procuror si la inspectoratul judetean de politie.
Daca puteti dovedi cele afirmate ,cu probe,ar fi recomandat sa solicitati in scris catre procurorul care supravegheaza urmarirea penala ca dosarul sa fie solutionat de alt politist sau de catre alt organ de politie
stiu ca pare cam mult...dar daca v-as spune ca am fost la prim-procuror, l-am rugat sa trimita dosarul la oricare "alta politie" decat cea comunala, dar i-am spus si de ce si mi-a raspuns ca daca am probe sa le pun pe hartie daca nu sa plec?!si cunosc am auzit de la unele persoane patite ca exista cativa politisti in judet care cotizeaza la domnul prim?...ce pot face?
Procurorul v-a aratat procedura intr-o oarecare masura daca putem spune asa. In sensul ca trebuie sa faceti o cerere de recuzare cu privire la organul de cercetare penala pe care il banuiti ca are relatii de prietenie cu faptuitorul. In acest sens trebuie sa aveti dovezi si sa formulati foarte atent o cerere in scris. Puteti apela la un avocat pt a formula aceasta cerere in mod corespunzator.