avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 760 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Plangere la ordonanta de clasare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Plangere la ordonanta de clasare

Buna ziua!

Intr-un dosar penal de agresiune/amenintare, am primit ordonanta de clasare de la procuror.
Unde se depune plangerea? La procuror sau la organul de cercetare penala(politie) ? Si pot depune o plangere impotriva politistului care s-a ocupat de caz? Daca da, unde?

Va multumesc!
Ultima modificare: Marți, 27 Martie 2018
violeta2201, utilizator
Cel mai recent răspuns: violeta2201 , utilizator 17:28, 27 Martie 2018
Impotriva solutiei de clasare, depuneti plangerea la parchet.
Ce anume doriti sa sesizati in legatura cu organul de cercetare penala?
Multumesc.
Politistul de caz nici nu s-a deplasat de la birou pentru a verifica ceva in acest caz. Un individ a incercat sa-i dea foc tatei, doi martori i-au vazut stand de vorba, dar nu au vazut incidentul. Agresorul a spus ca el nu s-a aflat pe acea strada in acea zi si s-a inchis cazul ca nu sunt probe. Cei doi martori au fost ignorati, nu a verificat camerele video din trei puncte diferite, nu a vorbit cu alti vecini. L-au crezut pe acel individ, desi cei doi martori au spus ca l-au vazut acolo.
Politistul nu a facut altceva, decat sa redacteze un referat in care sa spuna ca nu sunt probe.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Martori amenintati,politisti corupti,victime.. nicusorilinca nicusorilinca buna ziua nu stiu cu ce sa incep..dar daca cineva imi poate da un sfat il astept cu multumire. situatia este urmatoarea, agresiune, lovituri cu fractura ... (vezi toată discuția)
2 romani de onoare Dana Marin Dana Marin In martie am fost victima unei agresiuni in holul blocului, agresiune filmata pe camerele de supraveghere din holul blocului. La acest trist moment de 4 minute ... (vezi toată discuția)
Obligatiile procurorului curea curea Ce se intimpla cînd un procuror este informat in plingerea penala ca exista dovezi vidio pentru cazul in curs !!! Procurorul nu ia nici o măsura in privinta ... (vezi toată discuția)