avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cerere de citare pentru martor circumstantial
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cerere de citare pentru martor circumstantial

Buna ziua!

Am si eu nevoie de un exemplu de cerere pentru citarea unui martor circumstantial. Am cautat pe net dar nu am gasit asa ceva. Cererea este pentru un proces la o judecatorie, nu cred ca conteaza infractiunea pentru ca banuiesc ca modelul cererii este in principiu la fel, sau macar formularea.

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters176807 , utilizator 17:03, 6 Martie 2013
R.gabi multumesc mult.
Exact ceva in genul asta cautam.
Inca o data, multumesc!
Buna seara as dori sa aflu si eu pe perioada cercetarilor penale cum pot solicita o persoana ca martor , aceasta persoana a fost de fata in momentul producerii unei infractiuni , eu sunt inculpat desi nu sunt vinovat ! aceasta persoana ar putea sa ma ajute mult , problema e ca persoana care vreau sa fie citata nu prea vrea sa se implice , dar daca ar fi citata cu siguranta ar da detalii importante referitoare la situatie !
am uitat sa mentionez ca acea persoana are 17 ani . ii stiu nume prenume , cnp . cam atat !
as dori sa stiu in momentul in care am solicitat un martor cu mentiunile de rigoare , in perioada cercetarilor penale , daca se va prezenta i se va aduce la cunostinta ca eu l-am solicitat ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort cu martori riky_riky riky_riky Vreau si eu sa chem niste martori in divortul pe care il am, dar nu stiu cum sa formulez cererea. Va rog daca ma puteti ajuta. (vezi toată discuția)
Plingeri impotriva actelor de urmarire penala Bibica Bibica 1.care este natura juridica a citatiei si a procesului verbal de indeplinire a procedurii de citare, in faza actelor premergatoare. 2. daca cele de mai sus ... (vezi toată discuția)
Mi s-a cerut să depun răspuns la întâmpinare cu zece zile înainte de prima înfățișare dar l-am depus doar cu două-trei zile înainte. se poate să îmi fie refuzate probele propuse? N Sireteanu N Sireteanu Buna. Daca intr-un proces mi s-a cerut sa depun Raspuns la intampinare cu zece zile inainte de prima infatisare si acesta a fost depus doar cu doua-trei zile ... (vezi toată discuția)