avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Declaratia 112 pentru asociatia de proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Declaratia 112 pentru asociatia de proprietari

TATA E ADMINISTRATOR CU CONTRACT DE PRESTARI SERVICII LA MAI MULTE ASOCIATII DE PROPRIETARI, E PENSIONAR SI EU NU STIU IN AFARA DE FAPTUL CA NU PLATESTE SOMAJ DACA TREBUIE SAU NU SA PLATEASCA SANATATEA. DACA PUTETI TRIMITETI-MI SI MIE UN MODEL DE 112 COMPLETAT PE EMAIL. IN LUNA IANUARIE CAND AM PUS SI SANATATEA MI-A DAT EROARE LA SANATATE CA NU SE INCADREAZA IN +-5%. LUNA URMATOARE NU AM MAI PUS SANATATEA, DAR NU STIU CUM E CORECT. CE MA SFATUITI?
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 18:41, 31 Martie 2011
Daca tata e pensionar si a incheiat conventii civile sau conventii de prestari servicii trebuie sa depuna numai D.100,......... nu D.112.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia 112 asociatii de proprietari marryradu marryradu Tata e administrator si pensionar. M-am dus sa depun declaratia 100 si nu mi-au primit-o iar la declaratia 112 ce completez doar impozitul sau si sanatatea? Ca ... (vezi toată discuția)
Unde si ce platesc pentru un contract de prestari servicii? dana_teo dana_teo ce comisioane trebuie sa platesc pentru un contract de prestari servicii la o asociatie de proprietari? (vezi toată discuția)
Formele legale de angajare personal de catre asociatii de proprietari si impozitele ce trebuie platite George Staicu George Staicu Care este [b]varianta de contract cea mai avantajoasa [/b]pentru asociatia noastra pe baza careia putem angaja un pensionar (proprietar in cadrul asociatiei ... (vezi toată discuția)