avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... modificari Codul Muncii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

modificari Codul Muncii

Buna ziua!Sub ce nume (OUG, proiect etc) au fost publicate modificarile aduse codului muncii?Din pacate am lipsit din peisaj o perioada buna de timp si nu mai sunt actualizata.Imi puteti face trimitere la un act?Multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: ContSters70070 , utilizator 15:36, 8 Aprilie 2011
Noile modificari vor apare sub forma unei Legi pentru modificarea şi completarea Legii nr. 53/2003 - Codul muncii

Forma finala promulgata de presedintele tarii o gasiti aici
www.avocatnet.ro/content/art...
Va multumesc.Lecturand minunatul proiect, m-am oprit la art 33 al carui alineat 3 s-a abrogat, respectiv "Salariatii care cumuleaza mai multe functii sunt obligati sa declare fiecarui angajator locul unde exercita functia pe care o considera de baza".Si cu deducerea cum ramane?Se acorda la fiecare loc de munca?Se acorda tichete la fiecare loc de munca?Care este scopul acestei modificari?Multumesc...
In acest context, ar trebui sa modifice si Codul fiscal referitor la deducere.
Da, se poate acorda tichete de masa la fiecare loc de munca.
Legea 40/2011 pentru modificarea si completarea Codului Muncii a fost publicata in MO 225 / 31.03.2011

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Resurse umane cioc natalia cioc natalia Buna ziua va rog frumos sa-mi spuneti daca a aparut codul muncii in Monitorul Oficial va multumesc (vezi toată discuția)
Modificarile codului muncii publicate leuca_luminita leuca_luminita Legea 40/2011 pentru modificarea si completarea Codului Muncii a fost publicata in MO 225 / 31.03.2011 (vezi toată discuția)
S-a publicat in monitorul oficial noul cod al muncii? glo glo s-a publicat in monitorul oficial noul cod al muncii? daca da in ce monitor? (vezi toată discuția)