avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 621 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... regulament-cadru
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

regulament-cadru

In legea nr. 284/2010 la art. 26 prevede: "incadrarea si promovarea personalului platit din fonduri publice pe grade sau trepte profesionale se fac potrivit prevederilor din statute sau alte alte acte normative specifice domeniului de activitate aprobate prin legi, hotarari ale Guvernului sau act administrativ al ordonatorului principal de credite.
Promovarea in grade sau trepte profesionale imediat superioare se realizeaza pe baza criteriilor stabilite prin regulament cadru ce se aproba prin hotarare a Guvernului daca nu este reglementata altfel prin statute sau alte acte normative specifice". Un proiect de hotarare de Guvern promovat de MMFPS propune aprobarea Regulamentului cadru de stabilire a conditiilor de organizare si modului de desfasurare a concursului de ocupare a posturilor vacante si criteriile de evaluare a perf, profes in cazul promovarilor-din februarie e public.
eu ca lucrator de personal pot face acum promovari,sa astept ca proiectul sa devina lege sau ce si cum trebuie sa fac?
Ajutati-ma, va rog, sa inteleg cum trebuie sa procedez!!!
multumesc anticipat si astept sfaturile dumneavoastra
Daca legea va permite sa faceti acum aceste promovari le puteti face fara a mai astepta intrarea in vigoare a Regulamentului-cadru.
Pai asta este problema mea:nu sunt lamurita daca imi permite acum sa la fac. Poate ma luminati. Va rog mult!
Va doresc o zi buna!
Pana apare acel regulament-cadru....facem evaluarea personalului conform ordinului emis.....si cu promovarea mai usor.....doar din 3 in 3 ani si pana atunci apare si regulamentul cadru....sau se aschimba legea si o luam de la capat cu alte nebunii... doamne pazeste-ne!
Acum am vazut ca a aparut in MO 221 din 31.03.2011 HG 286 cu regulamnetul cadru....nu imi vine sa cred ce operativi sunt...=D>
Ce bine!!!
Va multumesc mult ptr informare
=D>:)

Alte discuții în legătură

Promovare fara examen dioanna10 dioanna10 Buna seara! Am o intrebare cu privire la promovarea unei persoane din sectorul bugetar. Daca are functia de muncitor calificat IV (personal contractual), ... (vezi toată discuția)
Incadrare treapta profesionala bibliotecar palsecam palsecam Buna ziua. Sunt absolventa de Litere. Ca profesoara, am o vechime la catedra de 9 ani. Dupa ce am urmat, la Casa Corpului Didactic, cursuri de initiere in ... (vezi toată discuția)
Diploma studii s. trecere pe post cu sau fara examen?? Taisa Taisa Buna ziua! Ma macina urmatoarea situatie: -am facut trecerea pe functie pt nivel studii S , in baza unui regulament intocmit de autoritatea locala in ... (vezi toată discuția)